Gezichtsserum Excalibur

Bericht van Merlia, 22 september 2015

Gezichtsserum Excalibur (1)

Dit handgemaakte gezichtsserum is zeer krachtig en geconcentreerd wat betekent dat je er heel weinig van nodig hebt voor een maximum resultaat. En daarbij dus heel voordelig is omdat je er heel lang mee doet :)

Boost

Het serum maakt je huid gladder, stralender en meer gevoed. Het goedje voelt heerlijk zacht aan en smeert heel makkelijk uit. Het geeft echt een boost door de pure ingrediënten die er in verwerkt zitten zoals biologische echte vitamine E (er zitten geen synthetische stoffen in), lavendel en geranium.

Masseer het iedere avond na het reinigen en voor het aanbrengen van je gezichtscreme in.

Het serum is verpakt in een donker flesje van 10 ml met pipetdopje (druppelsysteem). 1 druppel op je vinger is voldoende, raak het pipetje niet aan zo komen er minder bacterien in je serum en blijft het ongeveer tot 6 maanden goed.

Normale prijs 28,50 nu tijdelijk als kennismaking voor 25,00.
Heb je interesse? Stuur me dan een berichtje of contact mij op 06 49 888 349.

Lavendel

Dit mooie en heerlijk geurende kruid brengt je liefde, vrede, geluk, bescherming, een rustige slaap, zuivering en een lang leven. Omring jezelf met lavendel en je voelt je kalm en vredig. Sprenkel een druppeltje op een tissue en inhaleer, je voelt de werking direct. Lavendel staat in relatie met de planeet Mercurius en die staat voor communicatie en het element lucht.

Aartsengel Raphael

Aartsengel Raphael staat in relatie met de planeet Mercurius en deze engel brengt je heling, genezing en  gezondheid. De naam Raphael betekent “hij die geneest”. Als je erom vraagt en de naam Raphael uitspreekt benoem dan waar je hulp mee wilt hebben en het zal je gegeven worden.

Lucht/zuurstof

Het element lucht speelt een rol in die zin dat dit element ons intellect beslaat. Dus ons denken, besluitvorming, analyseren, communicatie. Omdat gedachtes in onze mind zitten en daarmee ook onze zorgen en angsten is het belangrijk om letterlijk regelmatig naar buiten te gaan en het liefst de natuur in te gaan.

Door zuivere schone lucht/zuurstof in te ademen lees voel je je meteen beter dit ontstresst en je voelt je ontspannen. De engelen communiceren ook door zuurstofmoleculen en deze brengen ons de vrede en de boodschappen die we nodig hebben op alle vlakken body mind and soul.

Bless you :)

Wat vind jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *