Laat je mooie kleuren zien

Bericht van Merlia, 24 mei 2015

Laat je mooie kleuren zien aan de wereld

Laat je mooie kleuren zien aan de wereld je bent perfect en mooi en God en de Engelen houden heel veel van je.

Wees jezelf 

Je hoeft niet te veranderen voor andere mensen ook al wordt dat van je gevraagd. In sommige gevallen bijvoorbeeld in je werksituatie, in de hobbysfeer maar ook in je familiekring. Je verandert wel als je met de stroom van het leven meegaat maar dat doe je dan op een natuurlijke manier omdat je dat zelf wilt. Jij hebt een keuze, dat is jouw levenspad.

Lessen te leren of af te leren?

Je bent hier gekomen om ervaringen op te doen en die door te geven aan de wereld, de mensen, de dieren en de natuur. Je bent hier om te leren maar ook om dingen af te leren die niet voor jouw hoogste goed zijn. Je kunt God en/of de Engelen vragen om alles wat niet langer bij je past te laten vervallen. Het heeft dan zijn doel gediend, bedank het en laat het los. Vraag vrede ervoor terug in de plaats.

Je vrij voelen 

“And the truth will set you free” iedereen kent deze zin wel maar begrijp je het ook en kun je het voelen?     De waarheid is als een quest een zoektocht om je ware zelf te (her)vinden. Dit is een proces en is niet zomaar 1 2 3 gedaan, als je eenmaal begint is het einde zoek :) Ik praat uit eigen ervaring en ik kan het van harte aanbevelen.

Vraag en u zult ontvangen

Je kunt God en/of de Engelen vragen: leid mij naar mensen, situaties en plaatsen die goed voor mij zijn. Vraag wat je wilt vanuit je hart en voor je hoogste goed, alleen het beste is goed genoeg voor jou.  Je kunt ervaren dat je ratio en je ego gaat tegen spartelen maar als je blijft bidden, vragen, mediteren of positieve affirmaties denkt en zegt dan zul je merken dat het op een gegeven moment steeds makkelijker gaat.

Je gedachten onder controle brengen

Mind Control daar heb je vast wel eens over gehoord. Het gebeurt overal op tv, internet, op school op je werk en thuis noem maar op. Je wordt beïnvloed of je nu wilt of niet. Je kunt je gedachtes onder controle brengen en oefening baart kunst. Iedere keer als je merkt dat je gedachtes de negatieve kant opgaan kun je zeggen “delete” zoals je op de computer doet. Of ik wijzig of ik annuleer het en vraag er vrede voor terug in de plaats. Je hoeft daar verder niet over na te denken gewoon vrede. Je kunt sommige dagen ervaren als heel harmonieus en soepel terwijl de volgende dag het al begint als je opstaat. Negatieve gedachten lijken maar niet te willen stoppen maar blijft net zolang deleten en vrede terug vragen totdat het stopt.

Dit werkt echt en wat ook helpt is bidden, positieve affirmaties zeggen of denken, mediteren. Praten met God of het Universum, de Kosmos.

divine-light

Wat vind jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *