Hoe gaat het met je vandaag?

Bericht van Merlia, 14 mei 2015

Hoe gaat het met je vandaag_ Ik stuur

Hoe gaat het met je vandaag? Voel je de intense energie? Veranderingen?

Sta in je kracht

Als je je kracht en energie (onbewust) hebt weggegeven aan anderen dan neem je die nu terug. Centreer jezelf en zeg:  ik neem mijn kracht nu terug en ik neem de controle over mijn leven nu terug. Bouw je eigen kracht weer op iedere dag weer, dit is en wordt heel belangrijk in de komende jaren. Een goed moment hiervoor is ‘s ochtends vroeg als je wakker word. Spreek je (alleen positieve) affirmaties en gebeden uit wat jij werkelijk wilt. Als je niet weet wat je werkelijk wilt dan vraag je om Goddelijke leiding. Vraag: maak mij helder en duidelijk wat mij werkelijke wensen zijn waarvoor ik hier op aarde ben gekomen. Wees je eigen autoriteit en check alleen in bij God en de Engelen of je gidsen om te kijken of je nog op het goeie pad bent wat voor jou is bestemd. Je verdient het beste van het beste, wij allemaal verdienen het beste. Geluk, vrede, harmonie, liefde, overvloed, gezondheid en alles wat we aan materiële dingen nodig hebben.  En zo is het. Amen.

Wat vind jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *