Rise of the Guardians

Bericht van Merlia, 29 april 2015

rise-of-the-guardians-poster3

Rise of the Guardians is een geweldige film die vol met boodschappen zit over oprecht geloven vanuit je hart zonder iets gezien te hebben. Ook komt het onderwerp angst aan bod met voorbeelden hoe je van je angst of kunt komen. Ik ben fan!

Geloven

Geloven zonder iets gezien te hebben is niet voor iedereen even makkelijk. We kennen allemaal het spreekwoordelijk gezegde “eerst zien dan geloven”. Het is echter andersom want daar is waar geloven ook omdraait. Als je kiest voor eerst zien en dan geloven ervaar je je leven veel zwaarder dan nodig is.

Geloven komt uit je hart (niet uit je verstand/ratio) en in de film wordt ook als boodschap doorgegeven dat er maar 1 iemand nodig is om het verschil te maken. Ook is vreugde je beste vriend om angst te verdrijven en je eigen geluk te creëren. Je verwonderen om de kleinste dingen (zoals kleine kinderen dat doen) en in staat zijn dat vast te houden in je volwassen leven is een groot geschenk. Dat heet rijkdom, niet in geld uit te drukken, dit is van een heel ander niveau.

Vragen

Zou je graag willen geloven maar heb je moeite daarmee of zit je nog met boosheid of verdriet?

Vraag de Engelen (The Guardians) om je te helpen met deze gevoelens. Het is niet dat je deze gevoelens niet zou mogen hebben, zij dienen ook hun doel, maar op een gegeven moment gaan ze tegen je werken en is het tijd om ze los te laten en jezelf en anderen te vergeven. Vergeven wil niet zeggen dat je het goedkeurt of dat je passief moet zijn. Het gaat om jouzelf dat je jezelf bevrijd van “giftige” energie en gevoelens die je naar beneden halen. Hiermee verhoog je je energie (trilling, frequentie). Hoe hoger je energie des te meer en sneller je de dingen kunt manifesteren die je graag in je leven zou willen hebben.

Ook als je moeite hebt met de woorden Engelen, God, en geloven hoef je je daar niet druk om te maken.

Als je zelf kiest om veranderingen in je leven en of in je gedrag aan te brengen kun je in gedachten of hardop vragen:

Ik vraag nu geloof, hoop, liefde, vertrouwen, vrede, harmonie, overvloed, balans, vreugde (en alles wat je maar wilt in je leven).

Peace xxx

 

Wat vind jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *