Natuurengelen

Bericht van Merlia, 11 april 2015

 

Add subtitle text (2)

De natuurengelen, de bloemen, planten, bomen en al het dierenleven zijn de wonderen van de natuur. Nu het voorjaar echt is begonnen is het hoogtijd weer meer contact te zoeken met de natuur, Moeder Aarde. De Habenaria Radiata of The Holy Spirit Orchid komt oorspronkelijk uit Japan en in het Nederlands wordt ze vaak de Witte Vogel Orchidee genoemd. Je kunt je toch verwonderen als je naar deze prachtige bloemen kijkt hoe de natuur dit zo kan maken, ze zien eruit als engeltjes of vogeltjes het is ook wat jij er in ziet.

holyspiritorchid2   holyspiritorhcid1

De natuurengelen vragen je ook om meer tijd in de buitenlucht door te brengen, je hoeft niet ver weg te gaan ook niet als je in de stad woont en het hoeft zeker geen geld te kosten. Een klein plantje of een parkje is al genoeg je kunt contact maken als je dat wilt. De natuur heeft je prachtige dingen te bieden en ze wil die graag met je delen. Ook ideeën, informatie en helende energie.

Als je niet in verbinding bent met de natuur kun je je gedeprimeerd gaan voelen of futloos vaak zonder te weten hoe dit nou eigenlijk komt. De Aarde op haar beurt voelt zich ook verward en verontrust als je niet regelmatig contact maakt. Hierdoor kun je een gevoel van afscheiding en eenzaamheid ervaren. Zodra je weer contact maakt zul je merken dat je je beter gaat voelen en je te verbinden met deze energie zul je je natuurlijke ritme ook weer terugvinden en daarmee ook je rust, balans en vrede. De natuur neemt ook je des stress weg van je lichaam en geest.

Als je belangstelling hebt kun je meer informatie vinden over hoe planten onderling met elkaar communiceren op www.the-scientist.com of op YOUTube de BBC documentaires met Sir Richard Attenborough.

The Secret Social Life of Plants

Plants communicate and interact with each other, both aboveground and below, in surprisingly subtle and sophisticated ways.

 

 

 

 

 

Wat vind jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *