Dankbaar zijn

Bericht van Merlia, 10 april 2015

grateful

Dankbaar zijn geeft een heel vredig gevoel en deze vrijdag wordt een hele mooie zonnige dag dus geniet van de kleine dingen die het leven biedt. Het wordt echt zo’n dag om bij de zee en het strand te zijn en als je ervan houdt ga je je top voelen en heerlijk relaxed. Ga waar je het fijn vindt en kom bij en maak contact met de aarde, lekker met je blote voeten in het zand of in het water. Kijk naar het water en de golven en voel.

Als je wakker wordt 

Als je ‘s ochtends wakker wordt kun je al meteen beginnen met in gedachten of het uitspreken van alle zegeningen die je die dag gaat ontvangen. Stuur liefde vooruit de dag in en omring je hele dag met vreugde. Ieder moment vloeit over van liefde, vreugde, harmonie en samenwerking.

Krachtige energie

Jouw energie van licht en liefde is zo krachtig dat het alles inclusief je toekomst kan genezen. Neem je voor om elke ochtend zorgzame liefdevolle energie de dag in te sturen. Zet de hoogste liefde met veel zorg en aandacht in al je tijd en alle dimensies van tijd in het heden verleden en toekomst en dit zal alles helen. 

Wat vind jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *