Hoe laat ik mijn wenkbrauwen sneller groeien?

Bericht van Merlia, 30 maart 2015

oog

Wenkbrauwen sneller laten groeien vergt veel geduld. Velen stellen de vraag hoe doe ik dat dan?  Sommigen denken zelfs dat dit niet mogelijk is vooral als ze vaak en veel hun wenkbrauwen hebben geëpileerd. De wenkbrauwen bepalen de expressie in je gezicht en zijn dus super bepalend. Hier heb je een aantal handige tips die je binnen enkele minuten gedaan kunt hebben. Je kunt diverse organische producten gebruiken om je wenkbrauw groei te stimuleren. Breng het aan nadat je je gezicht goed hebt gereinigd.

Verzorg je huid goed met:

  • zoete amandelolie
  • pure kokosolie extra vierge
  • aloë vera gel
  • castorolie
  • eigeel
  • citroenschijfje (niet te lang aanbrengen anders gaat het je haar/huid bleken)

Kies een product wat je het fijnst vindt om mee te werken en integreer dit in je dagelijkse beauty verzorging. Deze oliën werken net als een serum die je huid goed voeden en hydrateren. Met een beetje geduld en liefde zie je je wenkbrauwen vanzelf voller worden.

Laat je wenkbrauwen een tijdje rusten

Het spreekt voor zich dat je je wenkbrauwen een tijdje met rust zult moeten laten, dus niet epileren. Verzorg je huid goed en scrub regelmatig en zachtjes ook de huid rondom en van je wenkbrauwen. Hiermee stimuleer je de wenkbrauwgroei. Breng daarna een van de bovenstaande producten aan dat zorgt ook voor extra stimulans aan de haarzakjes.

Benadruk je wenkbrauwen

Ondertussen kun je natuurlijk je wenkbrauwen sprekender maken met wenkbrauwpotlood of nog beter wenkbrauwpoeder. Het staat heel mooi als je het een tint donkerder maakt dan je eigen haar kleur, hierdoor gaan je ogen echt spreken.

Concealer

Om te zorgen dat je wenkbrauwen er ondertussen toch netjes uitzien kun je concealer gebruiken om groeiende haartjes even te verbergen totdat het helemaal mooi is bijgegroeid. Op deze manier kun je je haartjes laten groeien en toch je wenkbrauwen modelleren in jouw favoriete vorm.

Schoonheidsspecialiste

Als het zover is en je haartjes zijn helemaal bijgegroeid, is het handig om een afspraak te maken bij een goede schoonheidsspecialiste of wenkbrauwspecialiste (sommige kappers kunnen heel goed modelleren).

Als je wenkbrauwen eenmaal in een goede vorm zijn gebracht is het makkelijk om ze zelf bij te houden.

 

Wat vind jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *