Schoonmaakazijn

Bericht van Merlia, 19 maart 2015

Schoonmaakzijn vind ik echt zo’n heerlijk eenvoudig en prettig middel om je huis mee schoon te maken.

Een van de voordelen is dat het echt spotgoedkoop is, rond de 0,40 ct voor een literfles. Bovendien is het een heel zacht middel: het is milieuvriendelijk want het kan heel makkelijk afgebroken worden in het water. Het is ook zacht voor jou, je huid en nagels en je leefomgeving: het is namelijk niet giftig in tegenstelling tot zoveel schoonmaakproducten in de winkels. Wil je een lekker geurtje? Dan kun je wat druppeltjes van je favoriete etherische olie er aan toevoegen, er is keuze genoeg citroen, eucalyptus, sinaasappel, jasmijn, ga maar lekker uit proberen.

Verder is het onschadelijk voor je spullen, je tegels, je vloeren, meubels etc. Het is een win-win dus doe er je voordeel mee.

schoonmaakazijn

Wat vind jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *