Kamille thee

Bericht van Merlia, 19 maart 2015

Het kamille bloemetje is als een zonnetje, ze is warm, lief, zacht, licht en geeft een gevoel van geborgenheid en moederlijke zorg. Kamille werkt zeer goed bij hooikoorts en andere allergieen. Koop losse kamille thee bij de kruidendrogist, markt of een theespeciaalzaak. Laat het goed trekken minimaal 5 minuten en laat het afkoelen. Je kunt het nu gebruiken om je ogen mee te spoelen (als een oogdouche) of met een pipetje de thee in je ogen druppelen. Je kunt ook kamille in een stoombad doen en dan minimaal 10 minuten stomen dit verzacht de jeuk en irritatie in je ogen en als je dit een periode doet zul je merken dat je helemaal geen last meer hebt. Ik spreek uit eigen ervaring.

kamillethee

Wat vind jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *